| Δοκιμασα και σας προτεινω | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ευδοκια
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2010 Τόπος : Αργος - Αργολιδος
| |
| |
Admin Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : θεσσαλονικη
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Τετ Ιουν 16, 2010 3:19 pm | |
| εχω ακουσει πολυ καλα λογια αυτους τους κυβουσ αλλα δε καρατανε πολυ αυτο εμαθα | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Τετ Ιουν 16, 2010 4:38 pm | |
| Εγω πάλι κορίτσια δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου κύβους στο φαγητό..... δεν ξέρω αλλά δεν τους θεωρώ ούτε απαραίτητους ούτε υγιεινούς...δεν ξέρω τι γνώμη έχετε... |
|
| |
nopoula
Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2010
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Τετ Ιουν 16, 2010 6:34 pm | |
| Εγω σε καποια συγκεκριμενα φαγητα χρησιμοποιω παντοτε τους κυβους knorr εκτος εαν το φαγητο μου περιεχει κρεας.Τοτε δεν το θεωρω απαραιτητο. Τωρα οσον αφορα τους knorr σπιτικο μια φορα που το χρησιμοποιησα,εμενα προσωπικα,δεν ξερω γιατι,αλλα δεν μου αρεσε στην γευση μου. | |
|
| |
ana maria
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Τόπος : Holland
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Κυρ Ιουλ 04, 2010 9:39 am | |
| εγω σταματησα καιρο τωρα να βαζω στα φαγητα μου ειτε σπιτικο ειτε κανονικο κυβο,διοτι νομιζω οτι με τα μυρωδικα που βαζουμε -μαιντανο,ανηθο,δυοσμο,κλπ,το φαγητο παιρνει αρκετη γευση! | |
|
| |
anthoulaki
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2010
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Κυρ Ιουλ 04, 2010 11:09 am | |
| Ο 'σπιτικος' εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ αλμυρος!!και χωρις αλατι το φαγητο παλι αλμυρο γινετε.... | |
|
| |
ana maria
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Τόπος : Holland
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Πεμ Σεπ 09, 2010 9:51 am | |
| Σε περιπτωση που θελουμε μια πιο ψιλη ζαχαρη-αλλα οχι αχνη-μπορουμε να βαλουμε την κρυσταλλικη ζαχαρη αναμεσα σε χαρτι αντικολλητικο και να περναμε με τον πλαστη απο πανω αρκετες φορες ωστε να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα! Τωρα,εαν θελουμε αχνη,μπορουμε,εφ οσον υπαρχει στο σπιτι μυλος καφε,να την αλεθουμε στον μυλο μεχρι να γινει αχνη! Καλη επιτυχια! Αννα Μαρια | |
|
| |
Aleksandra
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2010
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Παρ Σεπ 10, 2010 8:14 pm | |
| Πολύ ωραία η συμβουλή σου Αννα Μαρία Σε ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας!!!! | |
|
| |
ana maria
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Τόπος : Holland
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Δευ Σεπ 13, 2010 10:09 pm | |
| ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Σ/Μ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΙΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,Η,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΖΥΜΙΑΣ!ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ,ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ | |
|
| |
Aleksandra
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2010
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Τρι Σεπ 14, 2010 7:42 am | |
| Ακριβώς την ίδια τεχνική ακολουθώ και εγω Αννα Μαρία και όχι μόνο με το gouda....με όλα τα τυριά ..εκτός από τη φέτα!!! | |
|
| |
ana maria
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010 Τόπος : Holland
| Θέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω Δευ Οκτ 04, 2010 7:15 pm | |
| Ειχα καιρο τωρα καποια σαβουαγιαρ στα ντουλαπια μου και δεν ηταν καμια ποσοτητα μεγαλη ωστε να κανω ενα κανονικο γλυκο!Εκατσα και σκεφτηκα τι να τα κανω και αυτο που προεκυψε τελικα ηταν να ανακατεψω μαζι λιγη μερεντα-καπου 2 κουταλιες της σουπας-και λιγη καραμελα-τυπου ΜΠΟΝ ΜΑΜΑΝ-παλι ιδια ποσοτητα με λιγο γαλα εβαπορε, τοσο που να μπορεις να αλειφεις τα σαβουαγιαρ και να μην τρεχει! Αυτο που θελω να πω στην ουσια ειναι οτι αυτη η μειξη ειναι πολυ καλη και να γεμισουμε τουρτες-την κανεις στο αψε-σβησε! Επαναλαμβανω:μερεντα-καραμελα γαλακτος-λιγο γαλα εβαπορε(μηπως και σας ζαλισα με την ολη ιστορια) Φιλικα ,Αννα Μαρια | |
|
| |
| Δοκιμασα και σας προτεινω | |
|