Συνταγές απο...σπιτι!!!

Συνταγες και αλλα
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Δοκιμασα και σας προτεινω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ευδοκια

avatar

Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2010
Τόπος : Αργος - Αργολιδος

ΔημοσίευσηΘέμα: Δοκιμασα και σας προτεινω   Σαβ Μαϊος 15, 2010 8:49 am

Πριν λιγο καιρο δοκιμασα τους καινουριους κυβους της khnor τον "σπιτικο"

Μπορω να πω πως στα λαδερα ιδιαιτερα δινουν ξεχωριστη νοστιμια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Admin
Admin
Admin


Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2010
Ηλικία : 34
Τόπος : θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Τετ Ιουν 16, 2010 3:19 pm

εχω ακουσει πολυ καλα λογια αυτους τους κυβουσ αλλα δε καρατανε πολυ αυτο εμαθα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://glykoapospit.forum-nation.com
????????
Επισκέπτης



ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Τετ Ιουν 16, 2010 4:38 pm

Εγω πάλι κορίτσια δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου κύβους στο φαγητό..... δεν ξέρω αλλά δεν τους θεωρώ ούτε απαραίτητους ούτε υγιεινούς...δεν ξέρω τι γνώμη έχετε...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nopoula

avatar

Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Τετ Ιουν 16, 2010 6:34 pm

Εγω σε καποια συγκεκριμενα φαγητα χρησιμοποιω παντοτε τους κυβους knorr εκτος εαν το φαγητο μου περιεχει κρεας.Τοτε δεν το θεωρω απαραιτητο.
Τωρα οσον αφορα τους knorr σπιτικο μια φορα που το χρησιμοποιησα,εμενα προσωπικα,δεν ξερω γιατι,αλλα δεν μου αρεσε στην γευση μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ana maria



Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : Holland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Κυρ Ιουλ 04, 2010 9:39 am

εγω σταματησα καιρο τωρα να βαζω στα φαγητα μου ειτε σπιτικο ειτε κανονικο κυβο,διοτι νομιζω οτι με τα μυρωδικα που βαζουμε -μαιντανο,ανηθο,δυοσμο,κλπ,το φαγητο παιρνει αρκετη γευση!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
anthoulaki



Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Κυρ Ιουλ 04, 2010 11:09 am

Ο 'σπιτικος' εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ αλμυρος!!και χωρις αλατι το φαγητο παλι αλμυρο γινετε....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ana maria



Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : Holland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Πεμ Σεπ 09, 2010 9:51 am

Σε περιπτωση που θελουμε μια πιο ψιλη ζαχαρη-αλλα οχι αχνη-μπορουμε να βαλουμε την κρυσταλλικη ζαχαρη αναμεσα σε χαρτι αντικολλητικο και να περναμε με τον πλαστη απο πανω αρκετες φορες ωστε να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα!
Τωρα,εαν θελουμε αχνη,μπορουμε,εφ οσον υπαρχει στο σπιτι μυλος καφε,να την αλεθουμε στον μυλο μεχρι να γινει αχνη!
Καλη επιτυχια!

Αννα Μαρια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Aleksandra



Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Παρ Σεπ 10, 2010 8:14 pm

Πολύ ωραία η συμβουλή σου Αννα Μαρία cheers

Σε ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ana maria



Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : Holland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Δευ Σεπ 13, 2010 10:09 pm

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ Σ/Μ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΙΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ,Η,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΖΥΜΙΑΣ!ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ,ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Aleksandra



Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Τρι Σεπ 14, 2010 7:42 am

Ακριβώς την ίδια τεχνική ακολουθώ και εγω Αννα Μαρία και όχι μόνο με το gouda....με όλα τα τυριά ..εκτός από τη φέτα!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
ana maria



Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Τόπος : Holland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Δοκιμασα και σας προτεινω   Δευ Οκτ 04, 2010 7:15 pm

Ειχα καιρο τωρα καποια σαβουαγιαρ στα ντουλαπια μου και δεν ηταν καμια ποσοτητα μεγαλη ωστε να κανω ενα κανονικο γλυκο!Εκατσα και σκεφτηκα τι να τα κανω και αυτο που προεκυψε τελικα ηταν να ανακατεψω μαζι λιγη μερεντα-καπου 2 κουταλιες της σουπας-και λιγη καραμελα-τυπου ΜΠΟΝ ΜΑΜΑΝ-παλι ιδια ποσοτητα με λιγο γαλα εβαπορε, τοσο που να μπορεις να αλειφεις τα σαβουαγιαρ και να μην τρεχει!
Αυτο που θελω να πω στην ουσια ειναι οτι αυτη η μειξη ειναι πολυ καλη και να γεμισουμε τουρτες-την κανεις στο αψε-σβησε!
Επαναλαμβανω:μερεντα-καραμελα γαλακτος-λιγο γαλα εβαπορε(μηπως και σας ζαλισα με την ολη ιστορια) Exclamation
Φιλικα ,Αννα Μαρια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
Δοκιμασα και σας προτεινω
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Συνταγές απο...σπιτι!!! :: Οι συνταγες μας :: Εχω δοκιμασει-
Μετάβαση σε: